KAMCHATKA

Col·lectiu d’artistes de diverses nacionalitats i provinents de diferents disciplines artístiques, els membres de la companyia Kamchàtka es troben a Barcelona el 2006. Moguts per les mateixes inquietuds, dirigits per Adrian Schvarzstein, comencen una investigació al voltant de la immigració. Barcelona els resulta una ciutat ideal per a confrontar-se amb una societat plena de contradiccions i submergida en profundes problemàtiques d’integració.

El març del 2007, estrenen l’espectacle “Kamchàtka”, que ha estat representat més de 350 vegades a 27 països i és guanyador del Premi del jurat al millor espectacle del festival internacional MiramirO de Gent, Bèlgica, el 2008.

El 2009 crea una producció de sala, dins del marc del Festival Grec de Barcelona, junt amb l’Orquestra Simfònica de la mateixa ciutat: “Música per a les feres“, amb el que aconsegueix apropar la música clàssica a tots els públics.

El 2010, estrena una nova producció a FiraTàrrega: “Habitaculum”, seguint amb la temàtica de la immigració. Amb ella, actuen per diferents ciutats del món, com ara al Shizuoka Performing Arts Center (SPAC), a Mishima, Japó.

El 2014 la companyia culmina una trilogia sobre la immigració amb una tercera creació de teatre de carrer: “Fugit”.

Actualment la companyia està treballant sobre diversos projectes i adaptacions in situ de les seves obres: “La trilogia”, “Ex libris” i el “Viatge Kamchàtka”, a més de seguir actuant amb el seu repertori pel món sencer.