SERGI ESTEBANELL

Sergi Estebanell porta més de 15 anys en el món escènic, durant els quals ha centrat la seva recerca en l’àmbit del teatre de carrer, l’humor i l’ús d’espais no convencionals.

Ha creat, dirigit i actuat en més de 30 produccions, les quals han viatjat a més de 25 països.

És director, productor i actor de diverses companyies especialitzades en el teatre de carrer i l’humor, així com en el gènere site-specific i les noves dramatúrgies, entre les quals destaquen Wandering Orquestra, amb l’espectacle del mateix nom;  coLabse, amb la qual ha creat i dirigit l’obra Mesa para 2Fadunito, amb la qual treballa a les produccions +75 i Adopted; i Elèctric 28, una companyia austríaco-catalana especialitzada en el site-specific amb la seva peça Entre tazas. Amb totes elles, ha viatjat al voltant del món i ha actuat en els festivals més prestigiosos de teatre de carrer.

A més, és cofundador de la cia. Kamchatka, companyia de teatre de carrer que ha realitzat més de 350 actuacions en més de 27 països diferents. És fundador del Festival de Creació Contemporània de Barcelona Escena Poblenou i director artístic, clown i formador per a l’entitat de clowns d’hospital de Barcelona Pallapupas.