OBSIDIANA
acompanyament d'artistes


BUFA & SONS

BUFA & SONS

Concert familiar

Un concert conferència de la mà del polifacètic i televisiu Xavi Lozano, on ens presenta la seva particular relació amb els objectes.

TUBS DEL MÓN és una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. En un format de conferència-concert, l’artista principal estableix un diàleg amb el públic on l’humor sempre és present, amb un text enginyós i inteligent, ple d’ironies verbals i visuals.

Un espectacle on l’emoció, la màgia i el riure estan assegurats, i la gran qualitat musical dels seus intèrprets agafa per sorpresa l’espectador.

Els instruments musicals no ho serien pas si no fós perquè algú els fa sonar. Una trompeta a sobre la taula no és res més que una natura morta, com una bonica fruita de plàstic o  una bèstia dissecada. El mateix passa amb tota la resta d’instruments, és a dir, aquells que anomenem no musicals o simplement objectes o coses. Si ningú els despertés musicalment, mai no sabríem com sonen. Fer música amb objectes és tan vell com la tos i viceversa. La idea, però, és absolutament vigent.

Marc Vila, Guillem Aguilar i Xavi Lozano ens ofereixen un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals. Un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem però no sempre sentim, per a seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la

Idiomes disponibles:
Català
Espanyol
Anglès
Francès
Públic:
A partir de 6 anys
Durada:
60 minuts
Espai:
Sala / Carrer

DOCUMENTS

· Dossier

FOTOS

BUFA&SONS picture 04

BUFA&SONS picture 01

BUFA&SONS picture 02

BUFA&SONS picture 03

(feu clic per descarregar la fotografia gran)

FITXA ARTÍSTICA

Xavi Lozano
Flautes creades, maó, crossa, cadira, roda, ampolla, tubs de reg, oliva, tanca,...

Guillem Aguilar
baixos, mandola, motxelo ("motxo"+"cello"), lap steel cigar box guitar i pandero quadrat.

Marc Vila
bateria etno-quotidiòfona i kalimbes.

 

Idea original
Xavi Lozano

Direcció
Bufa & Sons

Música original
Bufa & Sons

Escenografia i vestuari
Bufa & Sons

So
Andreu Hernández

Llums
Daniel Carreras

 

 

 


OBSIDIANA acompanyament d'artistes
Tel. (+34) 93 389 43 87 • info@obsidiana.cat